ik heb een pc laten bouwen met een kast eromheen die paars licht geeft kan deze ook andere kleuren geven?

ik heb deze kast
http://www.ms-tech.de/eng/index.php/product/detail/pdcid/65/pdid/209
en me broer heeft die ook alleen hij heeft voor en achter groen licht en ik paars, waar ik hem kocht zei die meneer dat je de kleur kon veranderen. maar hoe?

Toegevoegd na 4 minuten:
http://tweakers.net/pricewatch/276971/ms-tech-ca-0300-stingray-se.html#tab:info nog een link

Toegevoegd na 8 minuten:
De 3 fans die meegeleverd zijn geven een leuk zicht met de leds erin zegt iemand dus er moet een andere kleur kunnen
http://www.alternate.nl/html/product/Behuizingen_Midi_Tower/MS-TECH/CA-0300_HORNET_SE/460585/ > beoordeling

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tja in principe is het gewoon de led lampjes die je kan vervangen. voor een ander kleur of er een wisselbaar setje in zit kan ik niet zien ik zag in de datasheet dat er staat Voilet Led preinstalled je zou er dan vanuit mogen gaan dat ze verwisselbaar zijn of je ze er dan nog apart bij moet kopen weet ik niet of er zit wellicht een setje aan de binnenkant ? als reserve

Andere lampen er in zetten.

In de specificaties op de site van deze kast staat te lezen dat de verlichting van de ventilatoren paars is. Er wordt nergens gesproken over de mogelijkheid om de kleur aan te passen, dat zal dan ook niet mogelijk zijn. Als je de kleur wilt veranderen dan zal je de paarse LEDs uit de ventilatoren moeten slopen en vervangen door een andere kleur LEDs. Toegevoegd na 3 minuten: Of de ventilatoren vervangen door een passend type met een andere kleur verlichting. Waarom moet je trouwens je computerkast überhaupt licht laten geven? volgens mij is het enige zinvolle licht dat met een computer uitgestraald wordt het licht dat het monitorscherm geeft. Daar zijn de interessante dingen te zien waar je jouw computer voor gebruikt. De kast is toch geen schemerlamp? ;-) Toegevoegd na 14 minuten: Ja hoor, ik heb het gevonden: De kast MS-tech CA-300 is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: Stingray (paarse LED-verlichting) Hornet (rode LED-verlichting) Raptor (groene LED-verlichting) Je hebt kennelijk de eerste versie gekocht, jouw broer de derde. Er is géén programma waarmee je de kleur kan veranderen, je zal gewoon de ventilatoren moeten uitwisselen als je dat persé wilt.

Bronnen:
http://www.ms-tech.de/eng/index.php/produc...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100