Hoe maak je het beste het scherm van een tablet schoon?

Kan dat met glassex?

Een microvezeldoek is goed, maar als het scherm goed vuil is, blijf je boenen. Is er een vloeistof die goed het vet eraf kan halen en het scherm niet aantast?

Toegevoegd na 4 minuten:
Of een beetje afwasmiddel in een beetje water (flesje)

Weet jij het antwoord?

/2500

gewoon een vochtig doekje

Doekje met een beetje alchohol.

Hoe vies je beeldscherm ook is, het beste is om geen schoonmaakmiddelen te gebruiken. Wat heel goed werkt is een schone microvezeldoek. Deze onder een hete kraan houden en heel goed uitknijpen. Hiermee je scherm en de rest van je tablet schoonmaken.

Vochtige brillendoekjes....daar maak ik mijn laptopscherm ook altijd mee schoon.

Ik doe het scherm van mijn macbook altijd met een vochtig glasschoonmaakdoekje, en daarna droog met een zachte linnen theedoek. Gaat prima. Sprayen met een product lijkt me minder goed, omdat het dan misschien iets te vochtig wordt. Ik neem aan dat het scherm van een tablet en een laptop niet zó verschillend zijn dat er andere schoonmaak methodes gehanteerd moeten worden.

Ik maak het scherm van mijn mobiel (HTC Legend) & iPod (Touch 4g) vaak schoon met lcd cleaning set. Vaak eerst gebruiken op het scherm van je pc of laptop of op je tv. Dan is het "schoonmaakding" nog vochtig genoeg om dit scherm schoon te maken. Anders eventueel een keer sprayen met het busje en dan krijg je je scherm weer zo schoon als nieuw.

Zoals al eerder gezegd.. vooral niet met schoonmaak middelen doen. Een vochtige wonderdoek is perfect. Zodra je er met middeltjes (vooral ontvettende middelen) zal de anti reflectie laag van je scherm af gaan, en dit zal het kijk plezier niet bevorderen.

ik gebruik vaak billendoekjes, van die veegdingen die je gebruikt om babybillen mee schoon te maken na een luier... Zijn niet té vochtig, laten geen strepen na, en maken alles perfect schoon!

in elk geval nooit met wc papier of keuken rol! dat bevat kleine hout vezels die krassen veroorzaken. het veste is gewoon een vochtige doek.. afwasmiddel is een beetje overbodig

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100