Bevelen jullie mij de Hercules mk4 aan?

Ik wil deze hercules kopen! Maar bevelen jullie die mij aan? En hebben jullie nog tips om ma over te halen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het zijn echt goeie dingen en omdat er een Sachs onder zit zal het voor je moeder niet zo'n probleem zijn, moeilijk op te voeren.

Bronnen:
http://www.rotana.dk/40%20knallert.htm

Nee joh hij bedoelt dat vliegtuig Toegevoegd na 1 minuut: RAF Hercules C130-J MK4 Een echte aanrader, heb die van mij weggedaan omdat mn vrouw het niks vond.

Jullie zitten beiden fout. Vragensteller bedoelt uiteraard deze Hercules mk4, een leuk speeltje voor de DJ. http://www.youtube.com/watch?v=yAfl6BSNzjY

hoi zoekertjee, ik heb de bromfiets gezien, er zelf op gereden, en in tegenstelling tot wat er is geschreven, ik reed er bijna 100 KM/h mee, tsja, wel degelijk op te voeren. sachs is een prima motor! zo worden ze niet meer gemaakt. het vliegtuig, ach, ik heb net een iets te korte landingsbaan voor mijn huisje, shit! dan het disco geweld, daar geef ik nog geen kwartje voor. wat moet je er mee? kabaal maken, maar als de muziek die de artiest zelf verbeterd zou kunnen worden, dan had die artiest dat zelf toch wel gedaan? of niet soms! kortom, spaar nog even door voor een mooie PC of zo. groetjes, Dré

Ik heb zelf een Hercules DJ Console RMX. Ik ben blij dat ik die heb gekocht, want ik heb een vriend met een mk4 en die is er niet zo tevreden over. Hij heeft vaak last van driver probleempjes na het rebooten van de pc.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100