ik wil een nieuwe pc kopen, en denk over Packard Bell iMedia A4712- Athlon II X4-605e / 4096MB / 500 GB. Zou dat wat zijn voor gewoon thuisgebruik?

Weet jij het antwoord?

/2500

Moet je goed kijken naar de dingen die erop zit maar als je echt een goede wil Hebben moet je een HP kopen zelfde prijs maar veel beter

voor huis/tuin/keuken gebruik (internet, filmpje kijken) meer dan voldoende

Nee, de gebruikte processor is erg langzaam voor zijn geld. De AMD Phenom II X4 840 is even duur en een stuk sneller. Bij Mycom (gek genoeg) heb je een even duur systeem dat een stuk sneller is. Zie de link.

Bronnen:
http://www.mycom.nl/Product/Computer-MP-Sy...

ik zou sowieso nooit voor een AMD gaan je bent stukken beter af met een intel core duo. AMD worden erg warm. maar ach als je alleen maar wat internet klein filmpje etc doet tuurlijk no probleme

Ik zou het niet doen. Persoonlijke ervaringen met dit merk (gelukkig niet mijn eigen computers) leren me dat ze niet al te lang mee gaan. Ik zou voor wat knappers gaan.

Afschuwelijk merk, altijd ellende, niet doen hoor!!

Packard bell is niet echt een goed merk om te kopen, veel problemen, en een enorme zooi aan software die erbij geleverd word waar je helemaal niks aan hebt. Kijk eens op realpc.nl , leveren mooie en pc's gemaakt met a-merk onderdelen en 3 jaar garantie. Goede ervaring mee.

Dat ligt eraan wat jij er thuis mee wilt doen, maar waarschijnlijk wel. Ik zou echter ook nooit een merk pc kopen: Je betaald voor een naam, maar daar krijg je vaak juist mindere onderdelen voor terug. (slechte voeding, moederbord, geheugen en harddisk) Wat kost die PB? Als je een link erbij doet dan kan ik hem voor je vergelijken met eentje uit de bron. Als je er een uit de bron wil, dan kan je die ook bij een kleinere computerwinkel laten samenstellen en bouwen, meestal kost dat maar 50,- extra. Er zijn ook een paar goeie internet winkels die dat doen. (ik weet niet of dat teveel reclame wordt hier..)

Bronnen:
http://tweakers.net/reviews/2184/3/tweaker...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100