Kan je elke videokaart in je computer stoppen.

Ik wil een nieuwe videokaart kopen, aangezien mijn computer al op hol slaat als ik een simpel gratis spelletje op internet speel. Mijn computer gaat dan hard zoemen en af en toe komen er witte strepen in beeld en valt hij uit. Nu wil ik dus een nieuwe videokaart kopen, maar ik vroeg me af of videokaarten bepaalde eisen hebben, en als de computer bijvoorbeeld niet goed genoeg is, de videokaart niet werkt (bijvoorbeeld minimaal Windows XP, dat soort eisen).

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In principe kun je natuurlijk iedere videokaart in je pc stoppen, zolang jou pc over de juiste aansluiting beschikt. Toch is het veel beter om je te laten inlichten over de meest geschikte kaart die het beste resultaat geeft bij jou moederbord. Wat veel mensen vergeten, is dat je ook goed rekening moet houden met de voeding in de pc. Vaak wordt er een te zware videokaart gekocht en zit er maar een voeding van 350 of 400W in. Dan is de kans groot dat je de hele boel de vernieling in helpt. Laat je dus gaat voorlichten door een kenner of de computershop. Toegevoegd na 1 minuut: Ik bedoelde dus: Laat je dus GOED voorlichten door een kenner of de computershop

Voor een videokaart heb je ook een passend moederboord hebben ( anders kan de moederboord het niet aan) miaschieb ook ff wat ram erbij gooien??

Je kunt niet zomaar elke videokaart in elke computer stoppen. De videokaart moet kunnen passen op het moederbord. En als je bovendien een voeding hebt dat een te laag vermogen voor de videokaart gaat het eigenlijk ook niet.

Door een videokaart word de pc niet sneller.... In principe kan elke videokaart erin. alleen de ene werkt wat beter dan de andere

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100