Wat is een grafisch sterke maar KLEINE laptop/netbook/notebook?

Ik kom er niet uit.
Ik zoek eigenlijk een kleine laptop, die grafisch zo sterk is als maar kan....
kan me niet schelen als ie duur is, maar ik kan tot nu toe niks vinden wat ik eigenlijk zoek....of ik raak verdwaald tussen de vele vele keuzes en mogelijkheden.
ik wil kunnen internetten, HD films kijken (zelfs op een klein netbook ja....) spelletjes spelen die grafisch vrij zwaar zijn. (zoekspellen en match 3 meest, maar daarvoor moet het beeld nou juist hd en perfect zijn wat mij betreft.) Verder werk ik veel met cooliris en foto's in HD... wat ook heel wat vergt als je er meerdere tabs van open hebt staan.
liefst natuurlijk toch ook een cd/dvd drive, (maar los aan usb mag ook, maar dan moeten de usb mogelijkheden er zijn.)

Ook de snelheid van werken zelf vind ik belangrijk, zelfs op een klein apparaat.

Help mij met mijn keuze aub!
Hoe klein kan mijn gewenste apparaat zijn? (als t niet kan, kan t niet,... maar wie weet weten jullie een goede?)

besturingssysteem liefst win7 64bit

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier is een leuke 15,6" Full-HD notebook, kost wel wat maar dan heb je ook wat. Toegevoegd na 8 minuten: 14" HP Envy (bron2) Toegevoegd na 11 minuten: Leuke 14" Alienware vanaf 1199 (3). Die zou ik zeker ff checken kan je ook nog naar wens aanpassen. Toegevoegd na 13 minuten: Ik zou alleen het scherm aanpassen als ik die zou nemen. Dus een 1600x900 scherm nemen.

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/258326/hp-e...
http://tweakers.net/pricewatch/283209/asus...
http://www.dell.com/nl/p/alienware-m14x/pd...

Volgens jou beschrijving zou ik voor een desktop gaan. Het merendeel wat jij wil doen is niet geschikt voor een laptop, laat staan voor een notebook. Toegevoegd na 2 minuten: Voor er commentaar komt: een notebook dient hoofdzakelijk om te surfen. Om er echt mee te werken heb je al een laptop nodig met een processor coreI5. En GEEN coreI7, dat is echt niet nodig en is geldverspilling. Neem eens een kijkje op de website van Asus. Dat zijn de beste laptops die je kan dromen.

Bronnen:
http://www.asus.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100