Pc valt uit met blauwe en rode scherm.

Mijn pc heeft sinds een paar dagen last van een aantal kuren.

Als ik m'n pc aan wil doen, dan hoor je de fan van de videokaart en de cpu fans hard draaien maar verder gebeurd er niets, het gaat aan een stuk door zonder dat de pc ook maar opstart..

En als het dan eindelijk opstart dan krijg ik vele blauwe schermen in windows gelijk als ik in windows ben.

Heb zojuist een rode scherm gehad, dat was toen de pc net bezig was met het laden van de bios data, in dat rode scherm viel niets te lezen, het hele scherm was rood met allemaal @@@@@@@@@@@ over de hele scherm..

Wat zou dit kunnen zijn, geheugen is getest, blijkt 100% in orde, hardeschijf is in orde, verder weet ik eigenlijk niet wat het zou kunnen zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

zitten je kabels wel goed ? ik vrees dat je geheugen of bios op de videokaart defect is als je inderdaad blauwe schermen krijgt is er duidelijk iets hardwarematig defect je kan eens proberen de videokaart er uit te halen je monitor op de interne video kaart aan te sluiten als die er is de pc te starten waarschijnlijk neemt je interne videokaart het dan over als ie dan wel goed werkt (grote iconen is wel normaal) dan ligt het in elkgeval aan je videokaart het opnieuw er in plaatsen wil wel eens werken let er op de je in bios dat even de primaire adaptor aanpast maar als dat weer dezelfde problemen oplevert dan is denk ik je videokaart aan vervanging toe

de oorzaak van die monitor was dat de beeldbuis simpelweg zijn beste tijd heb gehad. Of probeer deze pro eens geeft aan wat de oorzaak daarvan is, download.cnet.com/SpeedFan/3000-2094_4-10374719.html?tag=lst-0-1

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100