Is deze aansluiting te converten naar HDMI ?

Beste,

Ik heb een monitor bestellen om hierop mijn playstation te kunnen aansluiten. In de advertenties stond dat de monitor alleen een HDMI aansluiting had.
Nu blijkt de aansluiting helemaal geen HDMI aansluiting te zijn. (naar mijn mening, gelieve dit te bevestigen.)

Dus nu is mijn vraag is deze aansluiting makkelijk omte zetten doormiddel van een adapter/converter naar HDMI.

Ik vind veel converters maar die zijn allemaal net verkeerd om volgens mij...

Ik moet dus de ingang van een Monitoradapter hebben en de uitgang van een HDMI. Het gaat om het aansluiten van een Playstation 3

Is dit mogelijk en zo ja, waar is dit te koop ? (En hoe heet zo'n adapter/converter ?

Toegevoegd na 4 uur:
In de advertentie stond dat de monitor een HDMI aansluiting had. Maar deze heeft de monitor niet.

Zie het plaatje in mijn vraag. Dat is de kabel die aan de monitor zit. Die kan dus niet in mijn playstation. Want die kabel is geen HDMI. Maar wat is het wel? Geen idee.

Dit is de monitor. zie specificaties.

http://accessories.us.dell.com/sna/popupproductdetail.aspx?sku=320-7992&

Video Input :
Digital Video Standard DisplayPort

Signal Input: DisplayPort

Expansion / Connectivity
Interfaces 1 x DisplayPort - 20 pin DisplayPort

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat plaatje is een HDMI en die kabels heb je alleen maar Malé Malé de female zit aan de aparaten ... Bij mijn weten...

Een playstation heeft gewoon hdmi uitgang. En volgens de advertentie heeft die monitor hdmi. Wat is het probleem dan? Gewoon een hdmi kabeltje ertussen van 1,99 (of 25 euro als je naar de mediamarkt gaat) en klaar! Maar je zegt dat het helemaal geen hdmi blijkt te zijn? Was de advertentie abuis? Wat dan wel? Het zou duidelijker zijn als je zegt welk model monitor ;-) Maar ik vermoed zelf dat het dan een DVI is. Dat is namelijk ook veel gebruikelijker op monitors als hdmi. En in feite is dat gewoon hetzelfde signaal. Het enigste verschil tussen hdmi en dvi is eigenlijk dat bij DVI geen geluid zit. Dus die moet je dan apart aansluiten. (je ps3 op je stereo of speakers met versterking aansluiten ofzo). Er zijn hele goedkope omvormertjes van hdmi naar DVI. Of HDMI-DVI converters dus. Inderdaad heb je daarvan een Female en male variant van. Of gewoon een rechtstreekse kabel van hdmi naar dvi, die heb je ook.

Bronnen:
http://www.elektronica-shop.nl/uitleg%20ov...

Goed, na 2 zinloze antwoorden dan nu maar even de waarheid. Er wordt geadverteerd met een monitor met DisplayPort. DisplayPort is niet HDMI. Dus dat past niet. De aansluiting op de foto is inderdaad DisplayPort. De PS3 heeft geen DisplayPort aansluiting dus zoals je zelf al constateerde gaat dat niet werken. En als je nou in google eventjes dit had ingetikt: displayport to hdmi Dan kwam je er al snel achter dat je op bijvoorbeeld: http://www.kabeltje.com/displayport-naar-hdmi-adapter-p-1558.html een verloop je kan kopen. Toegevoegd na 2 minuten: http://kabeltje.com/computer-displayport-displayport-adapters-c-250_252.html http://kabeltje.com/computer-displayport-displayport-verloopkabels-c-250_253.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100