Ik heb een nieuw besturingssysteem geinstalleerd (windows vista home premium) en nu doen een aantal dingen van mijn laptop het niet meer.

Als ik een spel opstart zegt hij dat ik niet voldoe aan de systeemeisen voor directX 8.5 of hoger. Ook heb ik geen draadloos internet meer. Vroeger had ik ook nog een soort nvidia beeldscherm bij scherminstellingen, maar die is nu weg.

Toegevoegd na 38 minuten:
Bedankt voor de antwoorden, maar is er ook nog een manier om mijn wifi terug te krijgen??

Toegevoegd na 12 uur:
in mijn laptop zat altijd al gewoon wifi ingebouwd. Geen extra dingetje eraan zitten via een usb-poort, zat er gewoon al van het begin af aan in.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Antwoord van ik127 is juist, je moet de drivers opnieuw downloaden. Die van je videokaart is hier te vinden: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us Kies option 2, dan zoekt hij uit welke driver je nodig hebt. Toegevoegd na 40 seconden: Van je draadloos internet weet ik niet, dan moet je even kijken wat voor netwerkkaart je in je pc hebt. Toegevoegd na 51 minuten: om je te helpen met je wifi, moeten we eerst iets meer details weten. Wat heb je in je computer voor draadloos internet? Een los kastje met usb aansluiting, een draadloze netwerkkaart in je pc? Heb je geen installatie cd van je provider?

omdat je een nieuwe windowsversie hebt geinstaleerd ben je video en je WLAN je drivers kwijt. instaleer die opnieuw en dan zal het probleem over zijn. videokaart is dus van Nvida die heeft gewoon hardware suport driver kan je zo downloaden. Toegevoegd na 1 minuut: zorg wel dat je de goeie driver hebt dus die aansluit op het type videokaar dat in je laptop zit.

probeer deze (zie link) naast windows update optionele updates daar zi9tten soms ook hardware driver tussen

Bronnen:
www.drivereasy.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100