Weet iemand een goede site met een handleiding om Windows Vista te verwijderen en Windows XP er weer op te zetten?

Vista vind ik echt geen verbetering!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Neem de installatie CD van XP, leg die in de speler, start de PC op (zorg in de BIOS dat je pc eerst van cd/dvd opstart). Als de melding komt of je van cd wilt opstarten, druk op een willekeurige toest. Doorloop het menu, kies voor formatteren en installeren. Na een tijdje heb je weer een schone installatie van XP op je pc. NB vergeet niet van te voren je data veilig te stellen anders ben je die kwijt.

Waarom probeer je niet gelijk Windows7 een jaar lang gratis? Windows heeft één nadeel. En dat is dat het op het gras van de pc's/laptops een vast onderdeel is op de harde schijf. Dit houd in dat je nog zo vaak een formatC kunt uitvoeren. Maar uiteindelijk zal Vista terug blijven komen als je niet weet hoe je deze er vanaf moet krijgen... Ga gewoon naar een PC zaak Vobis, Dynabite, whatever en informeer even wat het kost als hun het doen. Van Vobis weet ik dat dit 65 euro is om een ander besturingssysteem te installeren. Maar maak wel even een back-up van de bestanden die je niet kwijt wilt, voordat je de pc/laptop weg brengt...

LET OP! Als je dit gaat doen met een moderne laptop, dan kun je bij sommige merken grootste moeite krijgen om aan drivers te komen voor je hardware.

In de Chip van mei staat een handleiding daarover.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100