Herkennen XP VLK OEM etc?

Hoe herken ik aan een back-up CD van Windows XP of het gaat om een VLK, OEM, Student-VLK of andere uitvoering van Windows XP??

Ik bedoel dus niet het verschil tussen Home en Professional

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met de volgende programma's kun je enorm veel key informatie van je pc achterhalen. http://www.snapfiles.com/get/rockxp.html http://www.winkeyfinder.com/remository/winkeyfinder/win-keyfinder-1.73-rc2.php http://pcsupport.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=pcsupport&cdn=compute&tm=16&f=10&su=p284.9.336.ip_p504.1.336.ip_&tt=4&bt=0&bts=1&zu=http://magicaljellybean.com/keyfinder/ Met Winkeyfinder zie je bijvoorbeeld het product-ID, wat je zou kunnen helpen om de versie te achterhalen. Toegevoegd na 1 dag: Van het Product ID geeft het tweede segment aan welke versie het betreft. (Op Installatie-cd's staat dit in de setupp.ini) http://wiki.lunarsoft.net/wiki/Product_IDs

De licentie staat niet op de CD. (dus ook niet op de backup CD die zelf gemaakt hebt.) Als je XP gaat installeren dan komt die vragen naar een licentie, toch ? Enkel als je een CD gebuikt van MSCD, kan het zijn dat er een licentie inbegrepen zit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100