Hoe Windows XP resetten zonder wachtwoord?

Hallo

ik heb zojuist een oude (Packerd Bell) Windows XP desktop gevonden op zolder, maar die is beveiligd met wachtwoorden, ik zou die pc graag terug gebruiksklaar maken, maar ik ken de wachtwoorden niet.

Hoe kan ik dus die wachtwoorden omzeilen? de gegevens heb ik niet perse nodig.

Iemand een idee?

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Als de computer een aparte partitie heeft voor fabrieksinstellingen terug te zetten met een bepaalde knop voor dat Windows opgestart is? ( ik weet niet of je pc dat heeft, anders vind je die info wel op internet. ) Of Windows installatie cd gebruiken en starten via de bios, en oude Windows verwijderen en opnieuw installeren. ( maar dan moet je in de setting van de bios veranderen, dat die eerst de cd start voor dat die de harde schijf start. ) succes

PC Login Now reset wachtwoorden van XP, Vista en Windows 7. Download PC Login Now https://drive.google.com/file/d/1CdO9UPuc8-DSVg6naa7QX950U-5map-N/view Pak het iso-bestand uit. Rechtermuisklik op het bestand en brandt dit op een USB of DVD. Plaats de USB-stick of DVD in de XP-computer. Start de computer op. Als PC Login Now niet gestart wordt: zorg ervoor dat je de opstartvolgorde in de BIOS wijzigt. https://www.windows-helpdesk.nl/opstarten-vanaf-de-dvd-cdrom/ Als PC Login Now gestart wordt: volg de aanwijzingen en reset het wachtwoord.

Bronnen:
https://appuals.com/reset-windows-7-password/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100