Moet ik mappen overzetten van mijn oude pc naar mijn nieuwe als ze hetzelfde besturingssysteem hebben?

Ik heb mijn laptop met Windows 7 Premium een paar jaar als pc gebruikt dus die kwam niet meer van zijn plaats want alles zat daarop aangesloten. Nu heb ik een 2de hands desktop gekocht en die heeft ook Windows 7, ik weet alleen nog niet welke versie dat is. Maakt dat wat uit?

Wat ik me nu ook afvraag is of alle mappen die in Wordpad en de Bibliotheek zitten op de laptop na installatie van de desktop daar ook automatisch zullen verschijnen, of moet je die zelf overzetten. En als je dat zelf moet doen, hoe doe je dat dan? Ik gebruik de laptop annex pc heel veel maar weet heel weinig van de technische kant van het computergebeuren..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alle privébestanden worden niet automatisch, als door magie, naar de desktop worden overgezet. Dat zal je toch handmatig moeten doen (is het gemakkelijkste). Koop een usb-geheugenstick, prik die in de laptop. Sleep de bestanden die je wilt overzetten naar de usb-stick. Prik deze stick in de desktop en kopieer de bestanden. https://www.dixons.nl/pc/opslag/usb-stick/806601/integral-noir-usb30-16-gb

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100