hoe kan ik upgraden naar windows 10?

Ik heb windows 8 en wil upgraden naar windows 10.
Ik vernam dat dit gratis kon (het zou zelfs gratis kunnen voor mensen die een illegale versie hebben, maar die van mij is legaal). Als ik echter op de microsoft website me wil inschrijven om op de hoogte gehouden te worden dan krijg ik de melding "uw verzoek kan niet worden voldaan".
Is er een andere manier om te upgraden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Windows 10 is momenteel alleen als Technical Preview te installeren. Lees voordat je hieraan begint eerst of je dit echt wilt. De bijgevoegde bron beschrijft precies hoe je het kan doen. Lees goed het stukje 'Download en installeer de Preview alleen als je...'. Het is de bedoeling dat je jezelf eerst registreert als 'Insider' (zie tweede bron), dan kun je vanuit Windows 10 ook feedback geven. Ook is het zo dat als je dit traject ingaat, dat je uiteindelijk (na alle updates van tussenversies) uitkomt op de exacte release versie zoals iedereen deze krijgt wanneer Windows 10 uitkomt.

Nee, de enige manier is om te wachten. Wachten tot de zomer. Dan wordt deze versie pas ter beschikking gesteld aan het publiek. En wat je zegt klopt, illegale gebruikers kunnen Windows dan legaliseren.

windows 10 is officieel nog niet uit maar je kan wel een preview versie installeren let wel dat dit wel eens ene kreupele versie kan zijn aangezien niet alle drivers van bijvoorbeeld printer ed niet up to date zijn. of software dat er nog niet mee werkt dus deze kan je beter niet over je windows 8 heen installeren maar op een aparte partitie.

Bronnen:
http://www.gratissoftwaresite.nl/download-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100