Kan je via een HDMI kabel van laptop naar laptop gaan?

Ik heb 2 laptops met windows 7. Maar van 1 is het scherm gebroken en wil heel graag de sims blijven spelen en ik deed dit eerst op een gewoon groot scherm maar kan deze niet altijd gebruiken dus zou graag met mijn 2 sony laptops willen werken. Hoe moet dit ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De meeste laptops hebben alleen een HDMI output, dit wil zeggen dat je HDMI poort alleen maar dingen kan "versturen". Je TV bijvoorbeeld heeft een HDMI input, dat wil zeggen dat je de beelden die je laptop stuurt kan ontvangen via de HDMI kabel. Je kan dus geen dingen op je laptop ontvangen via HDMI.

Nee, dat zal niet gaan want als je geen xbox op een laptop kan aansluiten via HDMI kan je er ook geen laptop op aansluiten, dit komt omdat je op allebei de laptops HDMI input hebt, je kan het proberen maar het zal waarschijnlijk niet werken...

Ja dat kan, echter je hebt er een converter voor nodig, een omvorm 'blokje' en gezien de vraag (bijna nihil) moeilijk te vinden en dan gok ik altijd eerst bestellen, dan wachten...(week of 2) Toegevoegd na 40 seconden: Met converteren naar niet-hdmi bedoel ik overigens, dus hdmi uit, USB in bijv.

je hebt een usb die HDMI ondersteunen die kan je via usb poort en dan kan daar HDMI in doen. Bij apple macbook kan je geen VGA in doen je kan daar ook een usb voor kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100