Hoe krijg ik een driver zonder internet op mijn laptop geinstalleerd?

Stuurprogramma installeren (netwerkcontroller)


Goedenavond,

Een oude laptop heb ik terug moeten zetten naar de basisinstellingen (met behoud van documenten). Na dit te hebben gedaan werkt de laptop weer, echter krijg ik geen verbinding meer mer het draadloze netwerk.

Na diverse pogingen mogelijke opties wil ik jullie hulp inschakelen.

Op dit moment krijg ik telkens de melding;
Er is geen netwerkadapter voor draadloze netwerken geïnstalleerd en geconfigureerd.

Nu heb ik al een driver toolkit gedownload (met andere laptop) maar doordat ik geen verbinding heb op deze laptop, kan ik de juiste drivers niet installeren.

Het betreft een Emachine E725. Windows Viste 32-bit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat u zou kunnen doen, U kunt uw laptop ook op het netwerk aansluiten met een utp kabel (vaste internetverbinding maken), om vervolgens de drivers te downloaden/installeren. of.. De drivers, die u hebt gedownload met uw andere laptop, op een USB stick zetten en zo overbrengen naar uw laptop zonder Wi-Fi. Met vriendelijke groet, Pixelbitty

Ga naar de website van de laptopfabrikant met de andere laptop, download de missende drivers gebaseerd op het nummer van de laptop. Kopieer (met een USBstick) de bestanden en installeer ze.

op onderstaande link kun je de goed drivers voor je laptop vinden. even de stappen doorlopen en de goede laptop selecteren dan vind je onderaan de pagina de drivers voor je draadloze kaart, denk zelf dat er een atheros kaart in zit.

Bronnen:
http://global-download.acer.com/GDFiles/Dr...
http://global-download.acer.com/GDFiles/Dr...
http://www.emachines.nl/ec/nl/NL/content/drivers

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100