wat is de snelste computer en het merk

ik zoek een hele snelle computer

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een Accer en die is snel zat

Deze denk ik. (zie bron) Hij kost slechts 100 miljoen dollar. Dat is niet duur, maar het nadeel is dat je een energie-aansluiting moet nemen van zes Megawatt. Het merk is IBM.

Bronnen:
http://technology.timesonline.co.uk/tol/ne...

alle moderne computers zijn snel vergeleken met 5 jaar geleden en zeer snel vergeleken met 10 jaar geleden. dus de computer die je vandaag koopt is morgen veroudert. wat wil je doen met je nieuwe PC en niet onbelangrijk, wat is je budget. er is niet een merk snelle computer, een computer bestaat uit een doos vol onderdelen die op elkaar afgestemd zijn. kijk eens op onderstaande link, deze jongens/meisjes hebben er echt verstand van en stellen om de maand een paar verschillende systemen samen voor verschillende doelgroepen.

Bronnen:
http://tweakers.net/reviews/1226/tweakers-...

O er is wel degelijk een merk snele PC's. Falcon Northwest, levert übersneller pc's. Neem een kijkje op hun site, Talon serie rond de 3.000 Mach IV vanaf 10.000euri's. Je kan ook een fragbook of Fragbox nemen, fragbook is ziek snelle laptop, fragbox is ziek snelle, hele kleine (schoendoos maat) pc.

Bronnen:
falcon-nw.com

Snel kan een breed begrip zijn in computerland: het ligt er ook maar net aan waar je je computer precies voor wilt gebruiken. Qua processor echter is de snelste (en duurste) van dit moment de Intel Core i7 Extreme Edition.

Wat nu snel is, is over vier tot zes maanden alweer niet het snelste. Dus puur voor snelheid gaan is geen "blijvertje". Kijk wat voor jou nuttig is. Waarom moet je computer snel zijn? Wat moet hij snel kunnen? Videobeelden bewerken, spelletjes spelen, spreadsheets doorrekenen, downloaden? Dit zijn zomaar vier voorbeelden van iets waarvan je zou kunnen willen dat het snel gaat; in alle vier gevallen moet je je systeem ergens anders op optimaliseren. Ik ben zelf naar een winkel gegaan die computersystemen op maat maakt. Kies zelf je processor, harde schijf (schijven), geheugen, enzovoort. Zij zetten alles in elkaar, doen er een duurtest op, installeren een OS als je dat wilt, en klaar ben je. Kost een tikje meer, maar je krijgt precies dat wat je nodig hebt. Ik wilde ook een snelle computer, maar topsnelheid was voor mij niet het belangrijkste. Conclusie: neem de snelste CPU van dat moment, en ga daar "één stop" onder zitten. Dan ben je bijna net zo snel, maar het scheelt een berg geld. Verder hebben zij mij geadviseerd in die dingen waar ik zelf niet zoveel verstand van had. En ze hebben gezegd of de dingen waar ik wel verstand van had, wel bij de rest van het systeem pasten. Alles bij hun gekocht, behalve het beeldscherm - daar had ik speciale wensen aan, waaraan zij slechts tegen hoge kosten konden voldoen. Dus dat beeldscherm heb ik in Duitsland gehaald. Resultaat: een systeem op maat waar ik uitermate tevreden over ben. Waarom vertel ik dit allemaal: omdat ik denk dat jij ook zo te werk zou kunnen gaan. Doe ermee wat je wilt.

Apple Imac zou ik nemen werk nu zelf op macbook maar zou er graag een imac bij kopen even sparen, apple zijn zeer snel ze blijfen snel bij een windows machine is als je hem koopt is die snel en als je hem 2 keer hebt op gestart is die sloom en blijft steeds sloom en een imac word iets slomer maar dat merk je niet het is wel wat duur maar is het zekker waard

rwaliseer je dat de snelheid van een computer of het internet bepaald wordt door het traagste component. Dus een snele processor met een langzame videokaart geeft een trage pc. Snele pc en trage internet verbinding betekend nog niet dat je heel snel iets kunt downloaden.

Met een dual quad core Mac Pro moet je een heel eind komen. De snelheid van je computer wordt alleen maar beperkt door de vulling van je bankrekening :-)

Als je 2 mensen hebt. De een snelle computer koopt een snelle computer nu. De ander koopt over 2 periodes de beste prijs/kwaliteit verhouding. Nou.. Dan heb je wel degelijk voordeel qua prijs bij de prijs/kwaliteit verhouding. Terwijl je alle dingen nog steeds fatsoenlijk kan doen op beide pc's. Daarnaast is er niet een merk die de snelste computer levert. Een computer bestaat uit verschillende onderdelen. Als je overal het beste onderdeel bestelt, heb je toch wel een rappe pc. ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100