Waarom werkt superscript niet goed in een android browser?

Ik doe een online cursus, als ik die bekijk met google Chrome op de desktop is het allemaal goed te lezen. Op mijn tablet echter niet, het superscript wordt deels niet goed weergegeven. 10 tot de eerste, 10 tot de tweede, 10 tot de derde en 10 tot de vierde wordt gewoon weergegeven zoals het hoort, 10 met erachter boven een klein cijfertje 1,2,3 of 4. Maar vanaf 10 tot de vijfde gaat het mis, ik zie dan niet het cijfer maar een klein vierkantje met een vraagtekentje erin.
Ik heb de cursus met Google Chrome en Opera op de tablet bekeken, maar beide browsers hebben dit ongemak, hoe komt dat en is er een manier om het op te lossen?
Omdat het een cursus is kan ik geen url geven omdat deze achter een persoonlijk wachtwoord zit. Wel heb ik een screenshot van hoe het er dus goed uitziet op de desktop, een screenshot van android krijg ik niet voor elkaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

het kan zijn dat het de mobiele versie van de site is. probeer is bij de drie puntjes de desktop versie op te vragen. mocht dit niet werken download dan hier http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.81/install_flash_player_ics.apk de flashplayer voor android en open de site in de standaard browser (dus niet chrome)

Bronnen:
http://helpx.adobe.com/nl/flash-player/kb/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100