mijn computer geeft aan dat een service failed to start .. ik heb windows vista. heeft iemand een oplossing hoe ik dit kan verhelpen ?

Toegevoegd na 5 uur:
Een dependency service failed to start

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

wat je kan doen is het volgende: 1. als je je pc aanzet kan je een knop drukken (geeft hij aan voor het Windows logo laad scherm) om je boot opties te kiezen (dit verschilt per pc). en selecteer dan veilige modus opstarten. 1.1 als dat werkt kan je naar start gaan en dan msconfig uitvoeren. daar kan je je de services die op je pc draaien allemaal uitzetten en steeds 1 voor 1 aan zetten zeg maar tot het weer fout gaat en dan weet je wat het probleem is. 1.2 voer een systeemherstel uit, zet de computer terug naar een datum waar hij zeker weten zonder fouten werkte. (dit is ook uit te voeren bij start) 2. clean install van windows. op de pc is een sticker te vinden van windows als het goed is (een beetje groene) daar op staat welke versie vista je moet hebben en je licentie. haal deze versie van windows van het internet en voer een clean install uit. suc6!

je kan proberen vista in veilige modus op te starten en kijken voor systeemherstel (wel herstellen naar voor dat het probleem zich optreedde) en anders denk ik formatteren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100