Mijn toetsenbord indeling is verkeerd. Als ik een plus wil typen krijg ik een uitroepteken (iMac) Hoe kan dit?

Een sterretje wordt een #, een slash wordt een & en een is-teken wordt een ). Wat doe ik verkeerd? Toetsenbord instellingen zowel op NL als USA gezet. Shift en dan vraagteken lukt wel. Shift en dan een punt geeft een totaal ander teken weer dan waar ik om vraag. (iMac)

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk heb je iets tegelijk ingedrukt, heb ik ook wel eens gehad en koste me een lange tijd om dat weer terug te draaien. Misschien kan je proberen om 'ctrl' en 'shift' tegelijk in te drukken.. Bij mij hielp dat toen :)

Als deze storing is van de laatste tijd dan kun je het systeem enkele weken terugzetten met systeemherstel en dan zal de storing wel voorbij zijn.

Bij PC is het zo dat je door eerst Ctrl en daarna shft in te drukken. Kort na elkaar, de boel weer goed staat. Of dat bij Mac zo is, weet ik niet.

je toetsenbord staat gewoon verkeerd ingesteld, dus boven genoemde antwoorden helpen waarschijnlijk niet. Instellingen > Algemeen > Toetsenbord > Toetsenborden. je moet kiezen voor de us versie (internationaal) http://support.apple.com/kb/HT4509?viewlocale=nl_NL Toegevoegd na 34 seconden: als dit niet helpt, kan je een foto van je toetsenbord maken om te zien welke toetsenbord je hebt?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100