is window8 beter dan windows7? en waaarom dan?

Toegevoegd na 1 uur:
wat is beter? ik zelf loop aan tegen gekke foutjes in de windows7, zo werkt een soort van scheduler niet (meer) waardoor ik een bepaald back-upprogramma niet meer man gebruiken. vraag is, is windows8 stabieler en minder belastend voor de pc?

Weet jij het antwoord?

/2500

Windows 8 is bewezen sneller, veiliger en productiever dan Windows 7. Het klopt ook dat Windows 8 lagere systeemeisen stelt, dus het is minder belastend. Het is misschien beter om te wachten op Windows 8.1, dat is Windows 8 maar dan met minder problemen. Waarschijnlijk komt Windows 8.1 op 26 juni uit, en de update van Windows 8 naar Windows 8.1 is gratis!

Gezien de vele berichten overal in de pers en op internet, is de conclusie dat windows 8 minder goed is als Windows 7. Windows 7 werkt op dezelfde manier als z'n voorgangers, waardoor het heel toegankelijk is, windows 8 heeft de tegeltjes interface, die voor touch bedoeld is, en dus op een groot PC scherm onbruikbaar (in ieder geval zo goed als), Het start menu is verdwenen, waardoor de hele gebruikservaring drastisch veranderd, en niet ten goede, plus dat er een hoop dubbel opzit, wat ook niet fijn is (IE bijvoorbeeld zit in de tegeltjes en in de desktop, maar werkt niet samen). Wel is het iets minder belastend voor de hardware ( omdat de aero interface standaard uitstaat), maar 7 was ook al niet echt lastig voor de meeste hardware. Al met al kun je de overstap naar 8 beter niet maken alleen omdat er een scheduler niet meer werkt, af en toe handmatig een back-up maken is goedkoper.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100