Kan ik mijn Medion Akoya E2002 een nieuwe videokaart in zetten?

Ik heb al een tijdje deze computer: http://www.medion.com/nl/prod/MEDION%C2%AE+AKOYA%C2%AE+PC+E2002+E/410017043 hij loopt goed behalve een ding: Games, mijn videokaart is niet goed genoeg om games te spelen zoals BF3. Is het mogelijk om mijn videokaart te vervangen? zo ja, wat voor videokaart zo het kunnen zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

In theorie kan dat, we hebben alleen twee onbekende, 1. Hoe zwaar is de voeding, en heeft deze nog PCI-e stroomkabel over. 2. Heeft het moederbord een PCI-e x16 sleuf (over). Van het tweede punt ga ik uit van ja, van het eerste punt is weinig te zeggen. Daarnaast kan je ook een videokaart nemen die geen extra stroomkabel nodig heeft, wat de kans sowieso groter maakt dat het gaat lukken. Het beste wat je kan doen is een schroevendraaier pakken en de zijkant van je kast losschroeven en even bevestigen dat er een leeg PCIe x16 slot over is en kijken of je een wattage aanduiding op de voeding ziet(het ding met een I/O knop op de achterkant en een fan) en wellicht of deze nog extra kabels heeft. Toegevoegd na 6 minuten: Een AMD Radeon 7750 videokaart of een Nvidia GT640 kaart zijn aan te raden aangezien die geen extra connector behoeven. Dat lost iig een onbekende op.

Wat MrTomaat zegt. Maar ik zou persoonlijk het nut er niet van in zien om voor deze computer een videokaart te kopen. Als je BF3 lekker wilt spelen moet je toch op z'n minst een quadcore processor nemen want deze benut battlefield 3 erg goed. Met een goede videokaart i.c.m deze processor zul je niet veel opschieten. Maar antwoord op je vraag, Ja je kunt er een nieuwe videokaart in zetten. Ik heb laatst heel toevallig een zelfde model open gehad. Maar mocht je dat willen dan raad ik toch aan om een betere voeding te kopen (afhankelijk van welke videokaart je dan graag wilt kopen). Er zit namelijk een 300watt voeding in van een ?? merk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100