Ik heb een probleem met mijn pc ( i3 ) mijn pc is heel sloom wat moet ik doen?

ik heb call of duty black ops 2 geinstaleert maar om dat die het niet deed heb ik hem ook weer verwijderd maar nu is mijn pc ineens heel langzaam ik kan niet eens normaal een spel speelen of op internet of hij loopt al vast en mijn pc hoor je nu ook ineens kraken volgens mij is dat de hardeschijf dat had ik eerst geen last van ik heb ccleaner ook al gebruikt en schijf defragmentatie gedaan en schijf opruimen maar het helpt allemaal niks help me alsjeblieft met dit probleem want ik wordt er echt gek van

mvg Victor

Weet jij het antwoord?

/2500

Als u toch Ccleaner heeft moet u niet enkel opkuisen maar ook eens het register scannen op fouten. Dat is het 2e tabblad (zie afbeelding). De kans is groot dat daar zaken blijven hangen zijn na het verwijderen en nu op zoek gaat naar een programma wat er niet meer is.

Kraken zegt mij niet zoveel maar als het echt krassen is of een geluid wat je kunt horen heb je een goeie kans dat je harde-schijf beschadigd is. De back up suggestie is het minimale wat je kunt doen. De problemen zullen erger worden, maar mijn beste inzicht is dat je harde-schijf problemen heeft en ook de geluiden veroorzaakt. Probeer dat eerst te bevestigen of dat ook zo is. Dan kun je alleen maar een nieuwe HD erin zetten.

Controller eens of je videokaart wel geschikt is om dat spel te kunnen spelen? http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/Requirements/call-of-duty-black-o/11439 Wel dien je nog op activeren en run te klikken ivm de java tool. Ik heb bijv. relatief snelle pc, maar geen goede videokaart dus geeft hij bij mij dit aan: Sorry, your computer does not meet the minimum specifications required to run this product. Please review the details below for more information. Onder staat dan of de videokaart de "boosdoener" is. Je zou een andere videokaart moeten kopen dan om het spel te kunnen spelen. Daar kan ik je uiteraard wel in adviseren. Toegevoegd na 3 minuten: Als hij echt structureel traag is kun je ook windows schijfcontrole uitvoeren. mss dat er ergens een bitje scheef zit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100