Krijg steeds melding Vista OS(C:) is nauwelijks nog schijfruimte Hoe ruim ik bestanden op en welke?

Ben een leek met computers is trouwens een draagbare .Dus graag Yip en janneke uitleg hoe te verwijderen van dingen die ik kwijt kan.doe geen rare dingen zo nu en dan een foto en sites zoals deze bekijken.Hoor het graag BVD Groet Minke

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Windows heeft een ingebouwde functie om onnodige bestanden (zoals tijdelijke bestanden en bestanden in de prullenbak) op te ruimen. Hier kun je komen door op start te klikken (links onderin), alle programma's te klikken, Bureau-accessoires te klikken, systeemwerkset te klikken en vervolgens op schijfopruiming te klikken. Hierna zal hij zelf een hoop bestanden bij elkaar zoeken. Je kunt dan zelf selecteren wat je wilt verwijderen en wat niet. (Over het algemeen kun je alles verwijderen.) De rest spreekt voor zich.

Een perfect gratis programma voor u is Ccleaner. Die gaat automatisch alle tijdelijke bestanden opkuisen en uw register , indien nodig, herstellen.

Bronnen:
http://ccleaner.nl.softonic.com/

Te weinig schijfruimte kun je oplossen: * Door het wisselbestand uit te zetten of te verplaatsen op een andere partitie. wisselbestand is normaal gesproken even groot als je ram-geheugen. En deze staat meestal op de C schijf. * Door mijn documenten te verhuizen naar een andere partitie. * Door de hibernate functie uit te zetten (geloof ik). Deze maakt ook een file aan om sneller te kunnen opstarten. * Door de prullenbak te verplaatsen naar een andere partitie.

hallo begin hier is mee dit is het makkelijkst om te doen zet internet explorer aan en druk op ctrl shift en del tegelijk je krijgt dan een menu om je tijdelijk bestanden en geschiedenis te wissen !!! dit zal waarschijnlijk al het probleem grotendeels oplossen

klik met de muis op computer, ga met de aanwijzer op de icoon van de hardeschijf staan klik mt rechter muistoets en kies eigenschappen. dan klik je op schijf opruiming. succes.

Ik zou zowieso je schijf defragmenteren schijfopruiming uitvoeren en dan kun je ook nog naar Configuratiescherm>Programma's>Een programma verwijderen. Ik hoop dat ik je hiermee een klein beetje heb kunnen helpen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100