Ga ik er op vooruit; Van Windows XP naar Windows 7?

Ik heb nog een aantal externe mengpaneeltjes en mixertjes, veel drivers en veel bestanden op mijn harde schijven. Is het dan nuttig om over te stappen op Windows 7? Misschien werkt mijn paneeltje niet op windows 7. Heb ook veel gehoord dat sommige drivers niet werken. Kost ook veel tijd alles op mijn externe harde schijf te zetten en dalijk weer terug te zetten. Is het nuttig of niet ? Iemand al ervaring met windows 7? Snelheid is het grootste verschil hoorde ik..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met de juiste hardware is Windows7 echt een aanrader. Met de Windows7 Advisory Pack kun je vooraf al zien, of al je hardware ondersteund wordt. http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/upgrade-advisor.aspx

Ik gebruik zelf sinds kort vooral mac OS maar veel mensen die ik ken hebben windows 7 en zij zijn er allemaal zeer tevreden mee. Ook is windows 7 gedeeltelijk na-geaapt van mac OS (ook al willen ze dit niet toegeven), wat goed is, want mac OS is wat mij betreft 10x beter dan de oude windows in vrijwel alle opzichten.

Nee, want je kunt niet upgraden. Je moet fresh installeren, d.w.z. dat je alle software, incl. drivers, opnieuw moet installeren. Je schiet er niets mee op. Dringend advies: niet doen, tenzij je helemaal met een schone pc wilt beginnen.

Chek de verschillen bij deze link Alleen is wel pdf bestand... http://www.pcbeveiligen.nl/XP_Vista_Windows7.pdf

Ja doen 7 is super goed.

Ik heb een XP pc en daar heb ik 2 gig bijgeprikt en windows 7 draaien. Hij draait sneller dan xp. Ik ben er zeer tevreden over.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100