Mijn computer doet vervelend als ik Windows 7 wil herinstalleren, wat moet ik doen?

Omdat er een hoop rommel op mijn harde schijf staat, heb ik alle nuttige bestandjes op een USB-stick gezet en wil ik Windows 7 herinstalleren. Nu, telkens als ik de computer opstart, geeft het een melding dat er iets fout is gegaan en dat ik het opnieuw moet opstarten. Dat blijft het maar aangeven, maakt niet uit hoe vaak ik hem herstart. Momenteel zit ik op Linux, omdat Windows het dus vertikt zich opnieuw te laten installeren.

Hoe kan ik dit oplossen? En als ik het niet goed doe, hoe kan ik anders alle rommel van mijn computer definitief verwijderen en met een schone lei beginnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Echt een schone lei? Installeer dan gewoon een verse windows. Een backup van je bestanden had je inmiddels al gemaakt. Na verloop van tijd slipt je computer toch weer dicht, Deze kun je handmatig verwijderen maar er zijn diverse tooltjes die dit ook voor je kunnen doen. Ikzelf gebruik hiervoor; Revo uninstaller en Eusing free registry cleaner. Beiden gratis en te vinden op het internet. Ook kun je tools inzetten die malware opzoeken en eventueel verwijdert. Ook daar zijn gratis versies van. Revo uninstaller http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html Eusing free registry cleaner http://www.eusing.com/free_registry_cleaner/registry_cleaner.htm En voor malware http://www.malwarebytes.org/ Daarnaast is een goede virusscanner natuurlijk onontbeerlijk Avg is gratis en zonder meer goed te noemen. avg is te vinden op; http://free.avg.com/nl-nl/startpagina ( Scan wel even je backup voor dat je deze weer terugplaatst ) Een goede informatiebron voor eventuele problemen? http://www.pc-helpforum.be/forum/ Toegevoegd na 1 minuut: Tijdens de installatie vraagt windows of je wilt formateren. Kies ja, zo weet je zeker dat je een schone lei krijgt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100