wat moet ik doen met deze bsod?

Beste mensen,

Mijn pc liep vaak totaal vast, ben naar computer winkel gegaan om te vragen voor hulp, ze hebben nieuw ram geheugen in gezet. pc deed het 3 dagen totdat ik bsod kreeg (http://i44.tinypic.com/10wunf6.jpg) ben terug gegaan en ze zeiden dat er niets aan de hand was, dus heb windows opnieuw geinstalleerd en nu volgt weer dezelfde bsod, weet iemand er raad mee?

ik heb al memory test gedaan, maar die zei dat het gewoon werkte...

Hopelijk weten jullie meer
Rick

Weet jij het antwoord?

/2500

Zie deze link. http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc750081.aspx Toegevoegd na 1 minuut: Als je 2 geheugenkaarten heb. Probeer het met 1. Dan die ander.. En dan weer als beide proberen.

Misschien kan de moederbord zoveel ram niet verwerken? Als het een oude moederbord is en het kan maximaal 4gb ram aan, en je stopt er 6gb in dan zullen er fouten verschijnen

Ik zou proberen het voltage voor het geheugen iets te verhogen in het BIOS. Kijk eens of een verhoging van 0.1 volt een verschil maakt.

Typ de foutmelding in bij Google en je krijgt resultaten en via forums kan je achterhalen wat er aan de hand is. Een bsod krijg je niet zomaar. Werkt de ventilatie voldoende, doet het zich voor als een bepaald programma aanspreekt. Download de probeer versie van everest eens enkijk ook naar de tempratuur van je moederbord videokaart.

Bronnen:
http://www.lavalys.com/

Misschien ligt het aan je virtueel geheugen. scan je hardeachijf is op fouten. bios update kan misschien helpen. wat voor moederbord heb je?

Het heeft in elk geval wel met je geheugen te maken en dan in dit geval met memory management dus de manier waarop je moederbord omgaat met het aangeboden geheugen dus misschien toch een verkeerd soort geheugen je spreekt over military moederbord ? misschien past daar geen non ECC geheugen in dus kijk eens goed naar welke geheugen modules je hebt zijn het 2 of meer van verschillende soorten ? sommige merken werken blijkbaar niet goed samen zit er ene Non ECC bankje bij ? en kijk daarnaast goed welke geheugens je moederbord goed ondersteund en hoeveel want daar zit meestal toch ook een max aan als je zeg maar 4 gig hebt sommige ouder borden draaien max 3 gig onder xp en kunnen problemen veroorzaken als je windows 7 hebt Het kan toch een goed idee zijn eens te kijken of een bios update kan helpen in dit geval. maar voer deze alleen uit als je echt weet wat je doet want gaat deze fout dan kan je je moederbord in de prullenbak gooien. deze foutmelding is sowieso lastig te duiden kijk ook eens in dat crashdump log misschien dat je daar wat info uit kan halen ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100