Mijn iPod Touch 3g die ik heb gejailbreakt wil niet meer aan. & ik kan hem niet opladen want me oplader is kapot. Zie beschrijving?

Zal ik nu een nieuwe oplader kopen ( 19,00 ).
Ik wil wel weten of ie het dan nog wel doet. Anders verspil ik voor niks 19,00 euro!
Dus zou hij het doen als ik oplader koop + nachtje oplaadt?

Weet jij het antwoord?

/2500

19 euro is vrij veel voor een oplader. Ik zou zegggen kijk is op marktplaats daar heb je ze al voor 5 euro. Maar als tie niet meer wil moet je em ff herstellen via itunes. Maar probeer is deze truc: (voor als hij niet gewoon leeg is) home+sleep knop indrukken voor ong 10 sec dan reset ie zichzelf en kan die (hopelijk) gewoon weer aan door op je sleep knop te drukken. Mvg dutchie

Het zou inderdaad ook aan kunnen liggen dat ie gewoon op is als je hem dan aandoet zie je een bliksempje met een stroomkabeltje erbij dan is het probleem opladen je kan hem ook gewoon opladen in je computer met zo'n kabeltje Nog even een vraagje wat zie je als je hem aandoet?

Ik zou eerst eens een oplader van iemand anders lenen (vrienden, kennisen, familie etc) om te kijken of je iPod Touch het nog doet.

Kan je niet naar de winkel gaan en die oplader kopen, bonnetje mee en ff uitleggen wat er aan de hand is en dan geeft die medewerker je info en kan je de oplader proberen. Als ie niet goed is kan je hem terugbrengen en geld terugvragen en dan kan die medewerker je verder helpen. Succes :)

Zet hem even in DFU mode, kijk op youtube how! Laat even weten hoe het gegaan is.

Vraag eerst aan iemand om de oplader te lenen! Als ie t dan niet doet heb je je antwoord en als ie t wel doet ga voor de nieuwe oplader! succes ermee

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100