het toetsenbord zegt dat de fn toets aan staat en reageert daarom niet op alle toetsen. weet iemand hoe je dit uit kan zetten?

dit krijg je als je deze vraag nog eens typt zonder dat je de fn toets ingedrukt houdt: het t6etsenb6rd zegt dat de fn t6ets aan staat en reageert daar60 n5et 6* a33e t6etsen. weet 5e0and h6e 1e d5t 45t 2an zetten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

probeer eens met de fn toets en de Num Lock toets te klieren (num lock uit zetten of ze beiden tegelijk indrukken enzo).... dit was toen bij mijn laptop het probleem. Toegevoegd na 18 uur: is het al gelukt?

rechtsonder in op het scherm staat een radiootje daar moet je op klikken en als hij op nederlands staat,klik dan op VS Toegevoegd na 2 minuten: als het dan nog niet lukt dan zie je naast het radiootje EN of NL staan.staat hij op EN:verander het in NL Toegevoegd na 4 minuten: en dan nog een mogelijkheid op sommige toetsenborden staat ergens een fn toets.druk er op om uit te krijgen

Mischien lukt het met cntrl+shift. Die combinatie druk ik weleens per ongeluk in en dan krijg ik ook hele vreemde woorden...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100