MIjn taakbalk staat plotseling aan de zijkant van het scherm (zie bijlage). Hoe krijg ik dat weer normaal?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met de linkerkant van je muis erop klikken. En ingedrukt houden. Dan kun je hem zo naar beneden slepen.

Retermuisknop op taakbalk knippen en dan zorgen dat taakbalk vergrendeld aangevinkt staat. Nu kan je hem slepen naar alle vier de kanten van je scherm. Weer even weg vinken als ie goed staat en je bent klaar.

Klik met je rechtermuisknop op een leeg stukje van de taakbalk. Er verschijnt een menuutje. Onderaan staat "Taakbalk vergrendelen" ("Lock taskbar"). Kijk of daar GEEN vinkje voorstaat. Staat er wel een vinkje, haal het dan weg. Daarna klik je met je linkermuisknop op een leeg stukje van de taakbalk en sleep je de taakbalk naar de plek waar je hem hebben wilt. Eventueel kun je daarna precies op de bovenkant van de taakbalk gaan staan, en met je linkermuisknop ingedrukt de hoogte van de taakbalk kiezen. Daarna, om te voorkomen dat jij of een mede-gebruiker per ongeluk iets verandert, weer met de rechtermuisknop op een leeg stukje taakbalk klikken en "Taakbalk vergrendelen" ("Lock taskbar") weer aanzetten. Groet:Zoekertje (Bron:Goeie Vraag.nl)

waarschijnlijk kun je hem z weer naar de goede plek slepen aangezien hij al een keer is verplaatst. dit moet je haast wel een keer zelf per ongelijk hebben gedaan dus dan staat het lochiserwijs niet op vergrendelen. als i weer op zijn plek staat, is dit mischien handig om te doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100