Waar koop je een goede windows xp installatie cd?

Bij Microsoft.com kun je alleen het nieuwste van het nieuwste kopen, maar ik heb een oude computer. En ik had een cd via Marktplaats gekocht, maar die was nep. (productpiraterij werd er als melding gegeven).

Toegevoegd na 6 minuten:
Er zit geen internet op de computer.

Toegevoegd na 1 dag:
Het gaat erom: het was een geheel lege/geformatteerde oude computer die ik heb gekregen. Daar heeft een vriend van haar windowsxp op gezet met een installatie-cd die ik op marktplaats heb gekocht met behulp van een code bestaande uit hoofdletters. Nu is de windows wel geinstalleerd, maar nu vindt de computer dat de windows ook geactiveerd moet worden met een cijfercode die je moet doorgeven aan de klantenservice. En die cijfercode wordt niet geaccepteerd. En nu kan ik uberhaupt niks met die computer, zelfs niet aanmelden, want eerst moet er geactiveerd worden volgens dat ding.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoi! Ligt er aan wat voor windows XP je nodig hebt? En een oude computer, hoeft niet in te houden dat je er geen passende versie voor kan vinden, bij vragen hierover durf ik te beweren een passende versie kan adviseren, wellicht heb ik voor de "oude computer" ook nog onderdelen liggen die de "oude computer" wat versnellen gezien ik zelf zo'n computernerd ben die weer het nieuwste wil hebben (wat me toch niet lukt financieel) ... maar nog talloze ongebruikte licenties en versies alsmede hardware heb wat wellicht datgene is wat je zoekt? Na 22 jaar ICT ervaring durf ik wel te zeggen dat ik dat ik zeker weet hoe het probleem op te lossen.... Mvg Toz

Als je de code nog hebt (achterop je PCkast) kan je gewoon een Winxp dvd lenen of een originele downloaden en je oude code gebruiken. Toegevoegd na 4 minuten: Als je er een stuk hardware bij koopt (soms voldoet een muis al) kan je deze nog kopen. http://www.lcs-automation.nl/index.php?action=article&aid=1146 Toegevoegd na 9 minuten: Sticker zoals die op je kast nog kan zitten. Toegevoegd na 17 uur: Met "als je de code nog hebt" bedoelde ik dus de code die met de verkoop van de PC geleverd is. Vandaar ook de verwijzing naar "achterop de PC", ik neem aan dat je een onbruikbare code niet achterop een PC plak.

Op dit adres in Utrecht zijn nog steeds LEGALE versies ( dus mét productcode) te koop. http://www.hajo.nl/product.php?cid=41 Groet:Zoekertje

Misschien op de Microsoft site

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100