Hoe kab ik de usb en cdspeler gebruiken op mijn computer..?

Op mijn bedrijfscomputer kan ik geen cd's afspelen of usb gebruiken.. Elke x als ik dat probeer krijg ik een melding dat ikdaarvoor geen toestemming heb.. Weet iemand hoe ik dit uitzet zodat ik alles wel weer kan gebruiken..?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit kun je alleen uit laten zetten door de systeembeheerder. Mocht je de CD of USB echt nodig hebben voor je werk zou je dit gewoon aan de systeembeheerder kunnen vragen. Die kan het dan voor je unlocken.

Dat zal niet lukken zolang de beheerder van de computer de blokkade handhaaft.

Zoals eerder gezegd moet je dit aan je netwerk/systeembeheerder vragen. Doordat mensen dingen omzeilen, zoals jij dat nu ook probeert, worden de regels steeds verder aangespannen. Houd het leuk en houd je aan de regels alleen op die manier kan je meer rechten krijgen op de computer. Mensen die niets van pc's afweten of in ieder geval minimale kennis ervan hebben weten een computer met alle rechten in een paar uur om zeep te helpen. Dus maar goed ook!

Bronnen:
Ben systeembeheerder

Soms zijn er wel mogelijkheden dit te omzeilen. Tik je in Excel een driveletter C: D: E: F: .... Z: en kijk je of je op een drive terecht komt met je gegevens van je stick of cd. Als je bij je gegevens kunt, kun je in dat opvraagmenu knippen en plakken, of er zijn wel andere mogelijkheden om te kopieren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100