Windows instaleren zonder cd?

5 jaar geleden een kant en klare pc gekocht met windows vista, op de zijkant zit een sticker met een installatie code maar ik heb geen cd erbij gekregen.
hoe kan ik nu windows opnieuw instaleren?

Bij voorbaat dank.

Weet jij het antwoord?

/2500

heeft deze pc ook een partitie met een recovery mode? wat ook kan, Als je bekend met torrents dan zou je eventueel een iso kunnen downloaden van Piratebay (je moet alleen weten welke vista je gebruikt want er zijn vele variante) deze iso moet je dan branden als een iso CD, vraag eventueel hulp van een computer kenner uit de familie of misschien een goede vriend. want dit is best ingewikkeld om zo te doen als je niet echt veel verstand van hebt. Vind ook jammer dat ze tegenwoordig geen CD's meer meegeven =(

Dit programma spoort Uw licentie code op : http://www.gratissoftware.nu/downloaden/magical-jelly-bean-keyfinder.php Ik ga er van uit,dat U deze pc nog in de oude staat heeft,vandaar deze optie. Groet:Zoekertje Toegevoegd na 2 minuten: Op Spotlite kom ik regelmatig Windows installatie versies tegen. Pas nog Vist ! Kijk daar eens. et moet wel even geìnstalleerd worden.

Wat je moet doen is bij iemand in je buurt (buren, school, werk, sportclub) even vragen of zij wel een Vista DVD hebben, die kan je dan gebruiken met jouw installatie code die op je stikker staat. Pas op: het moet vaak wel dezelfde versie zijn (home, premium, ultra) en het moet beide een OEM versie zijn of beide niet. Die ander verliest niet zijn licentie, want de jouwe wordt gewoon hergebruikt als je Windows opnieuw moet registreren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100