Hoe kan je een grote NTFS-dir in 1 seconde deleten?

(Win2003)

Als er (tien)duizenden bestanden in staan, gaat ie elk bestandje apart deleten (dat laat ie ook zien). Dat duurt TIJDEN. (Vroeger met deltree.exe onder DOS ging nog sneller, heb ik 't idee! Dit is geen vooruitgang!)

Dit zal een (security)feature zijn van NTFS o.i.d, mooi. Maar ik wil geen security in dezen, ik wil gewoon dat ie binnen 1 seconde de hele dir verwijderd (danwel vrijgeeft op de harddisk). Of 't overschreven wordt of niet, doet er niet toe. Als ie maar de hele dir binnen 1 seconde kan verwijderen.
Is daar een commando voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Probeer het volgende: Open de cmd prompt (uitvoeren > cmd) Cd naar de juiste plek (net boven je directory) en dan: rd /s /q mapnaam Het zal nog steeds niet in 1 seconde gaan, maar het gaat zeker beduidend sneller dan in de verkenner, omdat de verkenner steeds de overgebleven tijd blijft schatten.

geen commando dat ik ken. Wat ik wel gevonden heb voor je is dit: http://www.snapfiles.com/get/massdireraser.html

ik raad je aan! gebruik een computer versneller dan gaat alles sneller! het is gewoon een mmc kaartje van bijv. 64gb die de computer versneld en dat wil zeggen dat deleten ook sneller gaat! kijk maar op deze site http://www.prijsvergelijk.nl/flash_geheugen/sandisk-flash-geheugen/sandisk_extreme_pro_64gb/ daar staat dat kaartje! ik heb ook zo`n kaartje en ik had ook,, zo`n probleem als jou en het heeft inderdaad veel geholpen!! Toegevoegd na 1 minuut: het kaartje is voor alles geschikt voor foto`s en video`s maar ook natuurlijk voor je pc te versnellen!! dus je moet niet denk er staat bijv. voor foto`s enz. het is absoluut ook voor je computer te versnellen want ik heb dit kaartje ook!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100