Wat is de beste manier om je haar zelf te verven?

Hoi, ik ben een jongen van 17 en wil graag mijn haar zelf verven. Ik weet alleen niet wat de beste manier is. Ik heb op internet gekeken en wordt helemaal gek van al dat vage informatie. Zo heb ik gelezen dat een elk merk een eigen kleuren schema heeft maar elk merk heeft ook een submerk met weer elk een eigen kleuren schema dus vraag ik mij af;hoe en welke moet ik kiezen? En hoe moet ik dan zelf mijn haar verven?
Enkele informatie: Ik heb bruin haar, en wil naar donkerblond (wel dat je blond ziet maar iets donkerder dan normaal blond) Alvast bedankt voor de antwoorden!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt je haar in principe niet lichter verven, alleen donkerder. Wil je een lichtere kleur dan moet je je haar eerst bleken en daarna verven. Dit is op den duur niet echt goed voor je haar. Bij een goede drogist kunnen ze je adviseren. Ze hebben daar ook kleurkaarten, met haarkwastjes, waaraan je kunt zien wat het resultaat kan worden. Op internet is het erg moeilijk kleur te bepalen. Wat je ziet wordt immers sterk beinvloed door de kwaliteit van je grafische kaart en je scherm. Toegevoegd na 1 minuut: Ps bij de verf zit altijd een duidelijke handleiding.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100