Ik heb na het wassen van me haar met Head&Shoulders anti-haarverlies echt vreselijke jeuk op me hoofd,kan dat komen door deze shampoo?

Met andere shampoo's heb ik dat niet,wordt zowat gek van de jeuk.
Zit er misschien iets in dat jeuk kan veroorzaken?
Het prikt ook een beetje.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kan heel goed. In elke shampoo zitten verschillende stoffen( kijk maar eens op de opgave van ingrediënten) en als je allergisch bent voor een daarvan, dan krijg je er last van. Wil je je haar het beste verzorgen, neem dan eens Weleda babyshampoo. Ook voor volwassenen die zuinig zijn op hun haardos.Geheel anti-allergeen en met respect voor de hoofdhuid.

Ja, dat kan zeker. Er zijn veel mensen allergisch voor stoffen in bepaalde soorten zeep en shampoo's. Schijnbaar heb je nu de shampoo gevonden waar jij allergisch voor bent. Heel erg vervelend, ik ken het probleem van veel mensen uit mijn omgeving. Helpt het niet om je hoofd nu met een milde shampoo te wassen of je haar heel goed uit te spoelen met koud water? (het koude kan helpen tegen de jeuk en irritatie). Met je klachten over haaruitval kan je misschien naar de huisarts gaan, dit komt vaak van binnenuit namelijk. Door je voeding, door een infectie, door medische behandelingen of door hormonale schommelingen. Wellicht kan hij/zij erachter komen waar de haaruitval vandaan komt en kan je je hoofdhuid tot rust laten komen.

Bronnen:
http://www.haaruitval.eu/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100