Hoe gepermanente krul minder fijn krijgen?

Ik heb mijn haar laten permanenten vandaag maar het is echt poedelkrul geworden! Zijn er manieren om de krul minder fijn te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja , het haar wassen enz dan met masker of conditioneer er in plat kammen dus nat haar met zware masker plat kammen en kammen . De fixatie ( het hard worden Vd zwavel bruggen is nog niet voltooid ) werkt nog enkele dagen door . Je kunt een permanent in de eerste dagen vaak nog steiler maken . Daarna gebeurt het ook langzaam . Mocht het je blijven irriteren kan een goede kapper met wat Perm vloeistof ( ook weer kammend ) de Perm er zelf bijna uit halen ja ook dan neutralisatie ( fixatie ) gebruiken . Dus kammen en kammen met vet of ? Gel , masker of ? Succes

Geduld hebben, over een paar weken zal de krul uitzakken en wat grover worden. Ook kun je met een föhn en krulborstel de krullen grover föhnen, dit kan ook met een Carmen set, of stijl- of krultang. Het permanenten heeft je haarstructuur veranderd, wat voorlopig niet te veranderen valt. Kies de volgende keer voor grovere permanentwikkels, de wikkel bepaald hoe grof of fijn de krul wordt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100