Hoe kom ik van mijn expressie rimpels af?

Ik ben 18 jaar en heb sinds ik 15 jaar ben al hele diepe expressie rimpels op mijn voorhoofd. Het zijn er dan een stuk of 4 en je kan ze al van een afstand zien. Hoe kom ik hier zo gauw mogelijk vanaf?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben bang dat je daar niet van af komt. Er zijn een paar dingen die je kan doen om te proberen er voor te zorgen dat ze niet erger worden. Ik zeg expres "proberen", want rimpelvorming is een van die dingen die genetisch bepaald zijn. * Goed eten, voldoende vitamines (vooral C en A), veel water drinken. (Hoewel dat door onderzoeken ook niet bewezen is) * Je huid goed verzorgen: een goede vochtvasthoudende creme. Hoeft niet duur te zijn. Bijv. die van de Aldi. Wel consequent gebruiken. En goed inmasseren. Je huid lekker masseren, twee keer per dag: schoon maken, creme er op en masseren. * Dus nog maar eens de andere ontnuchterende boodschap: anti-verouderingscrèmes werken niet tegen bestaande rimpels. Op één uitzondering na: vitamine A zuur-crème. Ongelooflijk heftig spulletje. Alleen op recept verkrijgbaar: "Verkeerd gebruik kan tot flinke irritaties leiden" Lees daar hier meer over: http://www.trouw.nl/tr/nl/4516/Gezondheid/article/detail/3279801/2012/07/01/G-een-rimpelloos-bestaan.dhtml * Zonlicht vermijden en altijd een hoge beschermingsfactor gebruiken. * Niet roken. * Gezichtsgymnastiek. En hier nog 10 tips, die deels overeenkomen met wat ik al zei: http://www.urbanlotus.nl/rimpels.html Tot slot - wat mij betreft niet aan te raden - kun je ze laten inspuiten. Met Botox of met iets wat daarop lijkt en andere namen heeft. Kost een hoop geld en moet je ook steeds weer herhalen. Lees daar bijvoorbeeld hier wat over: http://www.klinieklaurium.nl/behandelingen/injectable-behandelingen/?gclid=CJ2LtqPV9LoCFclQ3god8g4A1A

Precies wat Momopoyol zegt maar ter aanvulling kan je een goede makeup primer kopen. Die kan je onder je foundation gebruiken maar ook enkel over je dagcreme. Eenn primer vult tijdelijk de rimpeltjes op (totdat je verwijderd met reinigslotion). Een goede en betaalbare in de primer van L'oreal Professional. Potje te koop bij Douglas.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100