lelijke vlekken na het vervellen, wat nu?

ik ben net terug van een vakantie in het zuiden van Frankrijk. ik ben donkerblond van haar, heb blauwe ogen en een bleke huid dus ik verbrand ook supersnel. ik heb mij ook elke dag ingesmeerd met factor 50+ maar ben toch verbrand. dit vind ik heel vervelend want ik ben een echte waterrat en ben dus ook continu in het water (daar verbrand je dus nog harder) ik heb wel een beetje een bruin kleurtje gekregen. vooral op mijn rug, maar ik was heel hard verbrand op mijn schouders en neus. nu ben ik dus aan het vervellen en daar hou ik lelijke roze plekken aan over. op mijn neus valt dit vrij hard op want ik heb veel sproeten. binnen een week is het weer school en ik zou er dus graag vanaf willen. wat doe ik eraan?????

Weet jij het antwoord?

/2500

Daar is niet veel aan te doen, wachten totdat je weer wat bleker wordt en het camoufleren zijn 2 opties, camoufleren kun je met foundation, kies dan een dekkende, 1 tint lichter dan je huidskleur, doe er eventueel wat bronzingpowder overheen voor wat glans, of je er mooier van wordt is de vraag, omdat je huid waarschijnlijk nog schilfert. Vergeet niet je hals mee te nemen met je foundation, anders krijg je het maskereffect, je kunt de foundation ook alleen op de plekken aanbrengen, vervaag het dan wel over de huid waar geen vlekken zitten.

Voortaan zou ik je sterk aanraden je T-shirt aan te houden als je gaat zwemmen als je zo snel verbrand. en zeker een waterproof crème te gebruiken voor je gelaat. en ervoor te zorgen dat je gelaat zo min mogelijk nat wordt Ik kan me goed voorstellen dat het vervelend is met die roze plekken rond te lopen. Bij mij verandert het roze na enkele dagen vanzelf in lichter bruin, waardoor het minder opvalt. Je huid heeft tijd nodig om zich te herstellen, dus het proces versnellen kan je niet. Je kan er wel een goede hydraterende bodylotion op doen maar dan meer om je huid opnieuw te hydrateren. Je roze vlekken zullen er niet sneller door weggaan. Helaas. Maar ik vermoed dat je tegen dat de school begint alleszins toch al wat toonbaarder zal zijn. Een interessante video over zonnen vind je hier. Helaas ook met wat reclame, dus ik raad je zeker niet aan om de in de video gepromote producten te kopen (ik ken die producten niet en evenmin hun werking). http://www.hebjehuidlief.nl/blog/fabels-en-feiten-over-zonnen-video/

kokosolie. (het is geen wondermiddel, maar wel veel beter dan al die chemische zooi) Toegevoegd na 1 minuut: Als je het vandaag nog nergens kan kopen (natuurwinkels of de tuinen) dan kan je ook olijfolie gebruiken.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100