ik ken iemand die luizen heefd maar kun je je kaal laten knippen terwijl je nog luizen hebt?

Weet jij het antwoord?

/2500

ja hoor dat kan makkelijk, ik zou er met de tondeuse een kort stekeltjes kapsel van maken .

Ja dat is een manier om van de luizen af te komen. Vroeger was dat DE manier. (Er moet dan niet vergeten worden om alles waar nog luizeneitjes op kunnen zitten te wassen: beddengoed, jassen, kleding etc.) Tegenwoordig is het gelukkig niiet meer nodig om het haar af te scheren. Bij de drogist koop je een luizenshampoo en klaar ben je. (evengoed wel kleding en beddengoed wassen!)

Dat kan maar je moet wel even tegen de kapper zeggen dat je luis hebt dan zodat er geen gevaar is dat ze over lopen. Overigens is het tegenwoordig voldoende om 2 wk lang twee keer per dag goed te kammen. Er is geen eens shampoo nodig (mag wel) en je hoeft al helemaal niet meer te wassen.

Bronnen:
http://www.ggdgezondheidsinfo.nl/dossiers....

Kaal knippen lijkt me onhandig en het duurt bovendien lang ;-) Kaal scheren kan best. Je hoeft daarvoor zelfs niet naar de kapper, dat kan je ook zelf doen of laten doen door een vriend. Desondanks zou ik die 'iemand' toch aanraden om een product tegen luizen kopen om eventueel anderen te beschermen waarmee die 'iemand' in contact kwam. Liefs, Succes en Big Smile van me

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100