ik heb littekens op mijn arm en nu denkt iedereen dat ik me snijd, wat moet ik doen?

Ik heb een 3 littekens op mijn arm van even geleden maar iedereen denkt dat het littekens zijn van snijden. Zelfs mijn mama denkt het.. Wat moet ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit berichtje open laten staan op een computer die jullie gezamenlijk gebruiken thuis.

Veel mensen automutileren uit geestelijke nood. Je ouders zijn daar dus blijkbaar bang voor. Het snijden is een symptoom daarvan maar niet de oorzaak. Dus zijn je ouders bezorgd dat je in geestelijke nood verkeert. Wat je kunt doen is je moeder mee naar de dokter te nemen en de arts vast laten stellen hoe de wonden ontstaan zijn. Een arts zie ogenblikkelijk of een wond door een scherp voorwerp opzettelijk is toegebracht of dat het een ongevalsletsel is. Nadat het je moeder duidelijk is distribueert zij wel dat je niet snijdt. Zo dooft het verzinsel wel uit. Stellen dat je je wel snijdt of volslagen negeren is in mijn ogen geen goede oplossing. Mensen die deken dat je je snijdt zullen (oprecht) bezorgd zijn. met oprechte gevoelens moet je zorgvuldig omgaan, er is al onverschilligheid genoeg in de wereld!! Het is niet de makkelijkste weg maar de mening van mensen die voor jou belangrijk zijn zou ik niet laten vertekenen. Natuurlijk zijn er ook mensen die kicken op de "sneden" van hen hoef je je niets aan te trekken. Maar als ouders zich machteloos voelen omdat ze denken dat je jezelf beschadigt, dat moet ontzenuwd worden, veer ouders die zich machteloos voelen tegenover (vermeend0 gedrag van hun kinderen sluiten zich af en gaan onverschillige worden uit zelfbescherming. Daar zit jij volgens mij niet op te wachten..... Een goede band met je ouders heeft een nauwelijks te overschatten waarde!!

Ik denk ook meteen aan litteken crème. Het duurt wel lang voordat je resultaat ziet, maar het werkt uiteindelijk wel. Slakkengel wat je volgens mij bij de tuinen kan krijgen schijnt heel goed te helpen. De zon is een heel goed natuurlijk middel. Dat is wat ik weet :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100