Door blauwe nagellak heb ik nu verkleurde (gele) nagels; gaat dat vanzelf weg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat groeit eruit! Om het de volgende keer te verkomen zou ik doorzichtige nagellak onder de gekleurde nagellak te doen. Dit biedt een laagje bescherming voor de nagel en kan de kleur niet in de nagel trekken.

Dit slijt uiteindelijk vanzelf weer, of het groeit eruit. Wil je het snel weghebben, dan kun je je nagels weken (ong. 5 minuten) in een badje warm water met een scheut citroensap. Dit ontkleurt je nagels. Toegevoegd na 2 minuten: Wil je dit trouwens de volgende keer voorkomen, dan kun je je nagels het beste eerst lakken met een kleurloze nagellak. Ook is het goed om de nagellak niet te lang te laten zitten, omdat je nagels hierdoor zuurstofgebrek krijgen en dit bijdraagt aan de verkleuring.

Bronnen:
http://nichtjes.mysites.nl/mypages/nichtje...

Ja hoor, op zijn ergst moet je wachten tot het er groeit. Als het een beetje mee zit, is het er na een paar keer douchen af.

Als het inderdaad van je nagellak komt (zeer aannemelijk) gaat het vanzelf weer weg. Je kunt dit voorkomen door een blanke basislak onder je kleurtje te doen. Als het bruinig wordt kan het ook een schimmeltje zijn en dan ben je verder van huis. Dat gaat niet vanzelf weg.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100