Welke make-up en kleuren passen bij iemand die middenblond haar heeft en blauwe ogen voor het gala?

Ik heb middenblond haar, en laat het opsteken voor het gala. Ik heb een zwarte lange galajurk en draag sieraden met strass steentjes. Verder heb ik een redelijk 'fijn' gezicht en blauwe ogen.
Normaal draag ik een beetje zilver met glans/glitter als oogschaduw en wat mascara. Ik wil het graag zelf doen, maar wat anders dan anders. Toch ook niet heel dik aanzetten, maar natuurlijk en mooi. Welke kleuren kan ik het beste gebruiken? En welke producten heb ik nodig? (zo goedkoop mogelijk). Thuis heb ik oogschaduw van een stuk of 20 kleuren, mascara (zwart), eyeliner (zwart) en oogpotlood (donkerblauw).
En qua nagels: Zal ik hier ook nog nagellak op doen? Glans of felle kleuren? Normaal doe ik eigenlijk nooit nagellak op.

Toegevoegd na 1 minuut:
En wat moet ik op mijn lippen doen? Ook een felle kleur of (lichte) lipgloss?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

let er bij je make up op dat je maar 1 ding accentueert dus: knalrode lippen minder opvallende ogenschaduw opvallende ogenschaduw een minder opvallende lip kleur. ik vind het altijd mooi als ogen het meeste opvallen maar je moet er van houden. hier zijn een paar tutorials voor blauwe ogen: http://www.youtube.com/watch?v=uI08QnzeJb0 http://www.youtube.com/watch?v=dOnihBerwUE http://www.youtube.com/watch?v=OpkMkoTPE6w&feature=related ik hope dat je eentje leuk vind veel plezier op je gala en SUCCES :) Toegevoegd na 1 minuut: over de nagellak ik zou voor glans kiezen omdat je normaal niets draagt + glans is natuurlijk maar mooi :)

Bronnen:
me myself and youtube

lichtblauwe oogschaduw (echt heel licht) zwarte mascara donkerblauw oogpotlood glans (zonder kleur) nagellak lichte lipgloss ga niet teveel met felle kleuren werken dat doet bij een fijn gezicht snel ordinair aan in zo'n jurk. Houd het lekker bescheiden.

Er zijn toch een heleboel sites met make-up adviezen? Wij kennen jou niet, wij weten niet wat jou staat. En wat jij mooi vind. Wat jouw smaak is En wat jij draagt. Wij weten niks van jou, dus ieder advies is een slag in delucht. Als je hier je foto upload en dan aan de slag gaat dan weet jij tenminste zelf wat jij mooi vind. http://www.taaz.com/

alle kleuren oogschaduw kun je doen, behalve blauw, omdat blauwe oogschaduw jouw ogen niet versterkt, een tegengestelde kleur aan je ogen doet je ogen beter uitkomen, kies ervoor het accent op je ogen of lippen te leggen, dus of je ogen maak je opvallender op, of je lippen, allebei is te veel, vergeet ook een blusher niet, voor een fris blosje.

Smokey eye (even googlen wat dat is)is feestelijk. Hoeft niet altijd met zwart te zijn, maar met paars, zilver, donkerblauw. Of retro(fifties) met rode lippenstift.

Mij lijkt een bruine smokey eye heel mooi bij je hierbij kun je zelf ook beslissen of je hem vrij naturel houd of toch wat feller/donkerder maakt, met zwarte eyeliner aan boven en onderkant hierbij kun je ook zelf beslissen of je het subtiel houd of niet. de lippen zou ik vrij subtiel houden met een lipgloss met een kleur die je zelf mooi vind.Persoonlijk houd ik wel van een peach kleur. Met je nagels kun je eigenlijk alle kanten op ook leuk om je nagellak af te stemmen op je lippen of gewoon rood vind ik ook altijd wel mooi. Gebruik je ook foundation en poeder? Want persoonlijk vind ik dat mooier op een foto. En verder lachen, and have Fun! Hoop dat je er iets aan hebt ;) Succes iig! Liefs,

Groene oogschaduw, en witte oogschaduw tot je wenkbrauwen, eyeliner, oogpotlood, mascara, en doorzichtige roze lipgloss

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100