Wanneer groeit borsthaar?

Op welke leeftijd dan e.

Weet jij het antwoord?

/2500

De ontwikkeling van borsthaar begint meestal aan het einde van de puberteit. Het kan ook later beginnen, tussen de leeftijd van 20 en 30 jaar. Toegevoegd na 33 seconden: http://nl.wikipedia.org/wiki/Borsthaar Toegevoegd na 2 minuten: Hoewel de leeftijd waarop de puberteit begint per persoon verschilt, begint het bij meisjes gemiddeld 1 tot 2 jaar eerder dan bij jongens (de puberteit begint bij meisjes tussen de 9 en de 14 jaar en bij jongens van 10-17 jaar).

bij sommige mensen begint het op hun 15/16 bij sommige mensen pas in de 20 sommige mensen krijgen het nooit (als je nog geen okselhaar hebt) dan is de kans groot dat je of laat of geen borsthaar krijgt

Niets prettiger dan een kale borst of kale oksels, tenminste als je geen aap bent. De laatste tijd zie je steeds minder haar bij mannen, en het beetje wat ze nog hebben wordt geschoren. Toegevoegd na 1 minuut: En als het steeds minder wordt, dan kan het later zijn of nooit. Wie zal het zeggen.

Het begint vaak rond je 20ste en het gaat bij de een harder dan bij de ander. Heb je donker of licht haar ? Wanneer je begint met scheren zal je dit ook moeten bij houden, bewezen is dat wanneer je begint met scheren de haargroei ook sneller zal terug komen.

Bronnen:
www.ontharingscreme.net

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100