Hoe kun je effectief ontharen?

Een vriendin en ik hadden het er in de pauze over. We zijn het er over eens dat het zo goed als onmogelijk is om de bikinilijn langere tijd haarvrij te houden. Harsen werkt niet, bij scheren groeit het na een dag al terug en een epilady en ontharingscreme werkt ook niet.
Heeft iemand een wel werkwnd alternatief? Laseren is wel een beetje radicaal en duur. Of anders tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Harsen werkt, als het goed gebeurt, prima. Laseren werkt -op lange termijn- beter, maar is duur, electrisch ontharen is vergelijkbaar. Elke dag bij het douchen even scheren werkt vrij goed. Chemotherapie werkt ook goed, maar is geen aanrader... Veel meer opties heb je niet.

Een effectieve maar zeer tijdrovende methode is om een pincet te gebruiken en haartje per haartje te verwijderen. Voorwaarde is dan wel dat de haartjes lang genoeg zijn om ze met het pincet te kunnen uittrekken. En je moet bereid zijn er je tijd voor te nemen. Een andere optie zou kunnen zijn om een apparaatje voor thuisgebruik (gebaseerd op IPL) aan te schaffen. Je vindt er al vanaf ongeveer €150. Dit is goedkoper dan laten laseren in een schoonheidssalon, maar of het echt effectief is blijft de vraag (zie artikel in bron).

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100