welke haarproducten zijn het beste in combi met een keramische stijltang?

dus om je haar te beschermen en te fixeren

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik gebruik zelf Chi silk infusion. Dit is een soort silicone achtige gel die je eerst in je haar doet. Volgens mij maakt het niet zoveel uit wat je gebruikt. Je hebt ook sprays van bijv. Andrelon. Als je wilt weten wat anderen van dit soort producten vinden kun je kijken op bijv. http://www.cosmopinie.nl/ of http://www.makeupalley.com/.

Bronnen:
http://www.johnbeerens.com/merken/chi/chi-...

Bio Silk , een olie vh merk van de chi tang . Kerastase heeft ook een paar prima pasta's die met behulp Vd hete tang er als het ware in geseald worden . Bijv nectar thermique . Er zijn nog meer kerastase producten die prima tegebruiken zijn in combi met de echte chi (top tang trouwens ) . Succes.

Zelf gebruik ik Biosilk Thermal Shield. Deze is echt heel goed!Je kunt het hier kopen: http://www.johnbeerens.com/biosilk-thermal-shield.html een ander optie is John Frieda FRIZZ-EASE Thermal Protection Hier te koop: http://www.stijltangstore.nl/product/133918/category-181097-stijltangen/john-frieda-frizz-ease-haarserum-thermal-protection-50ml.html Succes!

Ik was s'Avonds mijn haar met een shampoo van Dove, speciaal voor haar dat elke dag gestyled wordt met warme apparaten, weet even niet meer hoe het heet. Maar mijn haar blijft er wel mooi door!