Worden wallen (blaasjes) minder erg door er geen creme op te doen zodat het geen vocht opneemt ? (evt ervaring?)

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb vaak wallen onder de ogen gehad, en een branderig gevoel daar op de koop toe (!als je dat bedoelt!?) door middel van te weinig slaap, veel achter de computer / tv die veel te fel afgesteld stond. Veel slapen en niet continue naar een scherm kijken is in mijn geval! voldoende om van wallen onder / boven de ogen af te komen. Je moet je ogen letterlijke rust geven, door rechtvooruit te kijken en door niet te staren. Dit zijn mijn ervaringen. Ik hoop dat je dit bedoelde? en dat je hier wat aan hebt, succes

Blaasjes kan je inderdaad beter geen creme op doen. Zo drogen ze sneller in en dan gaan ze vanzelf weer weg. Wallen mag je wel met creme insmeren, dat is ook een vochtophoping onder de huid, maar dan eentje die niet vanzelf open gaat en uitdroogt, zoals blaasjes dat wel kunnen doen.

Wallen onder je ogen worden heus niet erger doordat je er iets op smeert (tenzij je er iets op doet waar je allergisch voor bent). Ze nemen geen vocht van buiten op - dan zou je na het douchen of je gezicht wassen ook ineens veel ergere wallen moeten hebben, en ik wed dat dat niet zo is. Klassiekers bij opgezette ogen zijn de theezakjes: theezakjes met bijvoorbeeld kamillethee even weken, laten afkoelen, en op je ogen leggen (koelt en kan zwellingen doen afnemen). Tegen wallen onder je ogen helpt aambeienzalf, omdat dat de huid en de bloedvaatjes doet samentrekken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100