Hoe kan ik definitief van mijn behaarde rug af komen ?

Ik ben een man met, helaas, een behoorlijke portie haar op mijn rug. Harsen helpt tijdelijk, maar ik wil er graag definitief vanaf. Kan dat, en zo ja hoe dan ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zal aan de laser moeten, dat is de enige oplossing. Alles wat je verder probeert zijn tijdelijke oplossingen. Informeer is bij zo,n laser instituut,daar geven ze alle informatie. het is niet goedkoop, maar je ben er wel voor altijd van af. Succes.

Dat gaat je helaas niet lukken.. Zelfs niet met laser... Dat is ook niet permanent ( hoewel ze er vaak mee adverteren.) Je hebt zoveel haarzakjes en die komen gedurende je hele leven tot leven. Het is dus niet zo dat je opeens geen haar meer hebt. Ik zou laser ontharing in een speciale salon niet doen het is te duur. Kwaliteit- prijs verhouding klopt niet. Als je een partner hebt of iemand die het wil doen voor je.. Koop een silkn flash and go. Zelfde principe stukke goedkoper. En minder pijnlijk/ minder kans op verbranden. Anders blijven waxen/ epileren .... Op den duur wordt de haargroei minder. Haar is moeilijk te bestrijden... Helaas. Succes

Dat haar komt helaas altijd gewoon terug.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100