mijn wimpers vallen uit als ik de make-up eraf haal. (zie extra)?

ik haal m'n make-up eraf met l'oréal dermo-expertise eraf, aan der ene kant gaat het goed maar aan de andere kant zie ik alleen maar wimpers op me watje. ik haal het er trouwens al rustig af (watje op me oog leggen & dan rustig naar de buitenkant vrijven)
hoe kan dit & wat kan ik er tegen doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gebruik wonderolie ter verzorging van je wimpers. Is goedkoop en werkt perfect en geeft zelfs dikkere en langere wimpers. Hoe te gebruiken: Dip een wattenstaafje in de olie en breng dit aan op je wimperrand voor het slapen gaan. Uitkijken dat je niet teveel gebruikt.

Bronnen:
http://www.forum.beautygloss.nl/viewtopic....

Is de mascara die je gebruikt waterproof? Die kan nogal hardnekkig zijn en schade aanbrengen als je gevoelige wimpers hebt. Is dit niet het geval dan zou je een ander middel kunnen proberen om je ogen mee te reinigen. Kan zijn dat er stoffen inzitten waar je niet tegenkunt. Let daarom wel op dat het is voor gevoelige ogen. Vraag evt. in drogisterij.

Niet wrijven, je kan het beste rustig vaseline erop smeren en dan rondjes draaien tot dat alles eraf is. Geen kracht erop zetten!!!! Zeer belangrijk!! Liefs.