hoe camoefleer je striare?

ik heb vanavond gala en wil een jurkje aan maar ik heb striare op mn schouders dus ik heb een snelle manier nodig om het weg te krijgen/kamoefleren iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een stola!

je zou camouflage stift kunnen gebruiken of anders een bolero Toegevoegd na 1 minuut: of een andere soort sjaal, of een blouse met korte mauwtjes

een leuk passen jasje of hesje er bij aan of van dat kamuflasie poeder sorry voor foute spelling

ga naar een goede drogisterij, daar hebben ze camouflage creme, laat je adviseren over kleur en hoe je het moet aanbrengen, met een beetje geluk doen zij het voor je, eventueel napoederen met een bronzing powder, dan krijg je een natuurlijker effect en een tintje.

Met Coverderm! Dat is het beste camouflage product. Het biedt fantastische oplossingen voor littekens, acne, spataders, striemen en pigmentvlekken. Het blijft 24 uur zitten en is ook zweet resistant. Je moet er wel voor naar een parfumerie. Succes!

Bronnen:
http://beauty.blog.nl/make-up/2008/03/27/c...
http://www.fashionata.be/beauty/coverderm-...

Ik zag dat je niet zo veel tijd had, misschien moet je maar proberen om het met foundation te camoufleren.. Het zal niet 100% bedekt worden maar het is wel een optie. Succes!

gebruik een goed zelfbruiner, of ga even naar een spray- tan salon. dan leg je een laagje bruin over je huid heen en dat bedekt ook die striae strepen. werkt ook goed bij ontsierende vlekken en bijv. lelijke spataderen. ook kan je naar een goede drogist gaan, en daar een extra dekkende camouflagecreme of spray kopen. laat je daar goed adviseren.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoe...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100